Huippulaatuiset ja tunnetut mailapelivälineet

Ceegol Oy maahantuo Suomeen hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaimpia mailapelivälineitä, kuten FZ FORZAn sekä Double Fish -merkin tunnettuja, korkealaatuisia tuotteita.

Tältä sivulta löydät lisätietoja edustamistamme tuotteista, ja vastaamme mielellämme tuotetiedusteluihin sekä muihin kysymyksiin.

Toimitamme myös kenttävarusteita, kuten sulkapallomatot, verkot ja tolpat.

FZ FORZA – KANSAINVÄLISESTI TUNNETUT MAILAPELITUOTTEET

Edustamamme FZ FORZA on vuonna 1990 perustettu tanskalainen brändi, joka tarjoaa alan parhaimmistoon kuuluvia mailapelituotteita. FZ FORZAn monipuolinen tuotevalikoima koostuu muun muassa sulkapallo-, Padel- sekä Pickleball välineistä.

FZ FORZA on 100 % tanskalaisomisteinen yhtiö, jonka toimipiste sijaitsee Brønderslevissa. Kaikki tuotteet on sekä kehitetty että suunniteltu Tanskassa, ja niiden testaajina toimivat tanskalaiset eliittipelaajat.

Tiesitkö myös, että FZ VIP -pallo on Suomen Sulkapalloliiton virallinen kisapallo, jota on käytetty SM- ja FO-turnauksissa jo vuonna 2013 ja 2014?

DOUBLE FISH -TUOTTEET

Maahantuomme myös Double Fish -tuotteita, jotka ovat ITTF:n (International Table Tennis Federation) eli Kansainvälisen Pöytätennisliiton hyväksymiä kansainvälisiin kilpailuihin. Tuotteisiin kuuluvat muun muassa Double Fish -pöytätennispöydät, -pallot ja -verkot.

Ceegol Oy maahantuo huippulaatuisia mailapelivälineitä.

Tutustu monipuoliseen valikoimaan!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi